BIBLIOTHEEK.

LAAT DE BLOK NIET EEN BLOK AAN JE BEEN ZIJN.

In de MODULOR-bibliotheek vind je allerhande studiehulp: cursussen, notities, samenvattingen, planningen en meer. Deze staan allemaal ter beschikking om jou door je studies te loodsen.*
 
*Wanneer je gebruik maakt van onze samenvattingen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.
De MODULOR Bibliotheek zit boordevol samenvattingen en andere studiehulp en is alleen voor leden beschikbaar. Schaf een MODULOR Membership aan om toegang te krijgen. Kom daarna terug naar hier.
ZIT JE EVEN ZONDER INSPIRATIE?
VOLG ONS OP PINTEREST.
Op het MODULOR Pinterest-account kan je tal van borden vinden die je inspiratie kunnen geven tijdens het ontwerpen. We hebben ook aan het aanscherpen van je tekenskills gedacht. De beste schetsen zijn mooi in een bord verzameld en leer bij van de echte pro’s. Volg ons, want we maken contant nieuwe borden bij of updaten we onze bestaande borden. Zeker de moeite dus als je even zonder inspiratie zit.

*Alle samenvattingen zijn eigendom van MODULOR vzw. Niets uit deze bibliotheek mag worden verveelvoudigd, openbaar worden gemaakt of gedeeld, op welke wijze ook, zonder de uitdrukkelijke voorafgaande en schriftelijke toestemming van MODULOR vzw. Onze bibliotheek is bedoeld voor educatieve doeleinden en geen commerciële. Deze bibliotheek wordt onderhouden door de functie TUTOR.